Chris Bergman

Ibland bli inte saker som man har tänkt sig – de bli bättre!! Christoffer ha fått plats i ett polsk team.

 Wójcik Racing Team with teammates Gino Rea and Axel Maurin. Chris kör i både Endurance World Championships och i den 1000cc European Cup

Målsättning är fortfarande en plats i Moto2GP och det hoppas vi fortfarande vi kan uppnå!
Redan idag är det klart med en fortsättning med ett VM endurance med de två första tävlingar 2019.

Den kan var i en annan klass 2020 – mycket kan händer tills det! Watch this space!

Ett stort steg framåt!!

Endurance World Championships (1a privatör)

Wojcik racing team tog en skön 2a plats i EWC på Bol Dór klassikern 24timmars. Ett horribel väder gjorde körningen livsfarligt och många team föll men teamet hade varit i ledningen en hel del innan det blev stoppad efter ca 3 timmar.

Re-start blev det tidigt på morgon men Gino tog kommando igen snart och körde sitt livs race, lämnade över till Chris som höll upp trycket på de ledande teamen. Ju längre racet gick ju mer klart blev det vilket prestation teamet hade gjort, axel hoppade in ett par gånger och gjorde bra ifrån sig och vid en timme kvar var det tight med 3 team som slogs om 2a 3de plats

Gino pushade så mycket han orkade och med en snabb stopp med 20min kvar, blev det klart att de behövde bara ta sig i mål. En av de stora händelser inom svensk roadracings historia var ett faktum!

Kalender 2019/2020

Endurance World Championships

20-21 Sept Ból Dor Fr.
14 Dec Sepang Thailand
18-19 April Le Mans
6 Juni Oschersleben Aut
19 Juni Suzuka japan

Här kommer du att kunna köper biljetter till våra events och spännande tävlingar 2020.

Följ med oss och träffa Christoffer Bergman i depån på olika events, se vårt svenska hopp tävla mot många spännande namn inom Roadracingvärlden. Vi bor på schyst hotell nära bana och äter gott tillsammans på kvällen.

Vi kommer även att ha andra events under vintern i Spanien bl.a. ett helt nytt Koncept med MC touring genom Lasse Carlbarks Spanien resor och besök hos Chris under sin tränings upplägg inför säsongen 2020. boka här nedan, eller läs mer på events sidan. !

Satsningen 2020 är stort och kommer att kräver sponsorer, seriösa förfrågningar om möjligheterna att vara med och stödja Chris sändas till info@mrevents.se så ska vi sy ihop ett förslag som är anpassat efter eran behov och önskemål.

Kombi Event med touring och bana med Chris Bergman.

Vi har I samarbete med Carlbarks Motor ett erbjudande som slå det mesta! Tillsammans med deras fantastisk lag kör ni på deras hojar upp till test bana på Costa Blanca genom andalusien och träffa Chris Bergman och kör banan!

BOKA NU!