2022

Under vintern har Fanny börjat sin utbildning till Hotell Manager i Schweiz. Det innebär att hon går på praktik delen i Sverige under sommaren. Hennes arbetsgivare är ändå okej med att hon får tävla lite ändå när det passar. Så det blir en mindre SM serie, exakt vilka får vi återkomma till, men Gelleråsen är helt klart. Samma hoj som i fjol med lite uppdateringar.

Tyvärr bli det begränsat med träning men rätt attityd kommer man långt med!

Om mig

Jag heter Fanny Hammarberg och är nog på det stora hela en ganska vanlig tjej i övre tonåren, med kanske lite mer ovanliga intressen. 

Hittade roadracing efter att min morbror köpte en minimoto till mig i sexårspresent men började inte köra på bana och ta licens förrän jag var nio. Körde en del på min Honda NSF 100 men växte till slut ur den och bytte till en Kawasaki Ninja 250. Efter ett år med 250 tog jag en pause innan jag köpte en mer konkurrenskraftig Kawasaki Ninja 400. Ninjan passar mig bra och jag har under de senaste åren utvecklats mycket i min körning. Mina två största förebilder i roadracing är Fabio Quartararo och Ana Carrasco. 

Mitt livsmål utanför sporten, sedan jag var liten, är att driva ett eget hotell och jag planerar att söka en managementhögskola i Mellaneuropa efter gymnasiet. Läser andra året ekonomiprogrammet, inriktning juridik, på̊ Thorén Business School i Gävle, för en god start på min resa.

Jag har alltid varit väldigt aktiv i samhällsfrågor, speciellt när det kommer till trygghet och har haft flera olika roller i föreningslivet.

Vill du vara partner till Fanny?

Mer info