NY SÄSONG 2021

INFÖR 2022

Innan vi fastställer vad som ske nästa säsong skall Fanny påbörja karriär-tänk med att studera i Scheiwz till Hotell Management och vi önskar henne lycka till. Vi återkommer till våren om hur och vad som ske inom racing!

Om mig

Jag heter Fanny Hammarberg och är nog på det stora hela en ganska vanlig tjej i övre tonåren, med kanske lite mer ovanliga intressen. 

Hittade roadracing efter att min morbror köpte en minimoto till mig i sexårspresent men började inte köra på bana och ta licens förrän jag var nio. Körde en del på min Honda NSF 100 men växte till slut ur den och bytte till en Kawasaki Ninja 250. Efter ett år med 250 tog jag en pause innan jag köpte en mer konkurrenskraftig Kawasaki Ninja 400. Ninjan passar mig bra och jag har under våren 2020 utveklats mycket i min körning. Mina två största förebilder i roadracing är Fabio Quartararo och Ana Carrasco. 

 

Mitt livsmål utanför sporten, sedan jag var liten, är att driva ett eget hotell och jag planerar att söka en managementhögskola i Mellaneuropa efter gymnasiet. Läser andra året ekonomiprogrammet, inriktning juridik, på̊ Thorén Business School i Gävle, för en god start på min resa.

Jag har alltid varit väldigt aktiv i samhällsfrågor, speciellt när det kommer till trygghet och har haft flera olika roller i föreningslivet.

Bor på en liten gård utanför Gävle med min mamma men när vi trivs som bäst är vi i Spanien med hojen. 

Har en långhårig katt vid namn Stella som är min ”bebis” och sover alltid i min säng. 

Går gärna ut och äter och då ligger sushi eller en fin köttbit högt på menyvalet. 

Uppskattar en actionfilm på bio, gärna Marvel, men trivs även med någon relationsserie hemma framför datorn.

Gillar design och favoritfärgen är blå. Klär mig gärna i kavaj, men ”hoodien” fungerar bra den med.

Vill du vara partner till Fanny?

Vill du vara partner till Fanny?

Click me!