AjaBajaCancer – ideell organisation som underlättar för barn drabbade av cancer.

Nästan varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. Ingen ska behöva känna sig ensam när diagnosen kommer. Barnet ska få det stöd han/hon behöver, och AjaBajaCancer finns också där för familjen, anhöriga och vänner.

Genom att köpa en produkt hos dem bidrar ni till att underlätta vardagen för fler barn som drabbats av cancer och deras familjer. Du kan bl.a. visa ditt stöd genom att köpa ett armband, skänka ett bidrag via Swish 900 7592, eller bli månadsgivare.

Du kan läsa mer om var pengarna går här.

AjaBajaCancers arbete grundar sig på ideellt engagemang, vilket betyder att de är beroende av att privatpersoner som du och jag – och företag – vill hjälpa deras arbete.

BAKGRUND!

2 Juni 2021 fick vi beskedet att Juni drabbats av leukemi. Tuffa behandlingar startade direkt och världen och vardagen som vi visste den vändes upp och ner för familjen. Juni är en liten glädjespridare trotts allt hon går igenom och är en inspiration för oss alla. Nätter då jag som morfar suttit uppe och funderat blev till text som nu tillslut med hjälp blivit en låt. Låtens skrivarinkomster kommer att gå till AjaBajaCancer som är en organisation som hjälper barncancer drabbade familjer, de har även hjälpt min dotter och hennes familj otroligt mycket i vardagen.

Denna video gjordes till förmån för AjaBajaCancer där låtskrivarnas eventuella intäkter från STIM kommer att tillfalla organisationen.

Stort tack till Linda och Peter Dahl, samt Area81 Solutions för videoredigering.

Finns även på Spotify.